Koruaskartelua – DIY-nappikorvikset

DIY-korvakorut

Kaivelin jokin aika sitten nappivarastojani ja törmäsin useampiin hauskannäköisiin muovinappeihin. Sieltä ne laatikon pohjalta huutelivat kutsuvasti ja vaativat päästä käyttöön. Ja mikäs siinä, korvakoruja niistä tulkoon! Nappasin talteen kiinnostavimmat yksilöt ja löysin onneksi lähes kaikille myös parin. 

Kaikki hamuamani napit olivat kantanappimallia, minkä takia tässä tuunausprojektissa tarvittiinkin yllättävän järeitä työkaluja. Kannat katkaisin ensin sivuleikkureilla, minkä jälkeen hioin kannan jämät pois timanttiviilalla. Sormenpäät saivat ihanasti samalla oman "timanttihiontansa". Reiällisten nappien kanssa olisi askartelija päässyt huomattavasti helpommalla.

Lopuksi vain askartelukaupan korvistaustat esiin, kuumaliimat kehiin ja avot!

 

DIY-korvakorut

Olen nykyään aika huono käyttämään koruja, mutta ennustan, että ainakin nuo ruskean sävyiset napit pääsevät kyllä korviin killumaan. Siniset ja punaiset sen sijaan tuovat hitusen liikaa mieleen 2000-luvun alun ja villit nuoruusvuodet, jolloin erilaisia muovikoruja roikkui päällä kaikissa sateenkaaren väreissä. Tästäkin traumasta selviydytään varmasti ajan myötä!

Vastaa